Vem ska stoppa Hittarp?

Ännu en omgång är avverkad i femman utan att Hittarp tappar poäng. I helgen var det Kullavägen som bjöd in serieledarna och var snälla nog att sakna fjorton man. Det kunde bara gå på ett håll tänkte man då men Norrvallas stolthet stod emot bra och krigade duktigt. Matchens enda mål kom inte förrän en bit in i andra och Hittarp tog alltså ytterliggare en trea.
Fram har börjat spela in lite poäng och 1-1 mot Vejby var ännu en. Man håller fortfarande till i tabellens bottenskikt men när vinsterna kommer så klättrar man en bit. Ett annat lag i botten som tog en poäng är Torekov/Båstad, 2-2 mot Ödåkra är man säkerligen nöjda med. Obesegrade Ödåkra måste dock börja vinna för att inte släppa Hittarp allt för långt ifrån sig. Grevie tog ett kliv upp från botten efter att 4-1 hemma mot Landora, vilka man passerade i tabellen. Även Förslöv tog en viktig tre-poängare och ligger nu i mittens rike, men mer förväntas och efter 3-0 mot Besa hade det nog suttit fint med några vinster till.
Viken fortsätter att spela stabilt och 3-1 mot Fortuna gör att man hänger på. Fortuna däremot har det tungt och tillsammans med Kullavägen får man vakna upp nu så att man inte blir ifrån åkta i botten!

Lämna en kommentar

Under Div.5 Skåne Nordvästra

Lämna en kommentar