Trio som fortsätter imponera…

Lite dåligt med uppdaterandet denna helg, tråkigt tycker vi och lovar bättring. Här nedan kommer en liten koll på sexan och sjuan. Lite fler matcher har spelats sen vi senast uppdaterade och info om dem får ni här under.

Vi får börja med att notera att i sexan och sjuan har vi tre lag som plockat sex inledande vinster: Brunnby, Billesholm och Makedoniska. Det intressanta här är att vi har ett möte mellan Makedoniska och Billesholm nästa omgång. På fredag 19:30 lär det smälla av hög div.7 klass på Heden.

Div.6 A

Brunnby har som sagt tagit en bastant ledning och mot Bälinge gjorde man jobbet och vann med 1-0. Skälderviken drog längsta strået i överraskningsmötet mot Vegeholm och vann med stabila 2-0 hemma på Siffa Park Lane. Målskyttet lossnade rejält för Bjuvstorp när man vann med 6-4 hemma mot Salamis i en match där åtta av målen kom i andra halvlek och där hemmalaget drog ifrån direkt i början på denna. Kvidinge tog första poängen hemma mot Munka Ljungby, man var nära en vinst och det hade man också behövt för att vädra lite mera morgonluft.

Div.6 B

I B-sexan hade vi nästan full omgång under lördagen. Olympia och Stattena möttes i ett viktigt derby där de blåklädda gästerna var otrevliga nog att vinna med 5-0 och köra ner Olympia riktigt i botten. Olympia har ett hyfsat stabilt lag men behöver få in lite positiv anda för att det ska vända uppåt. Även Bergandy har det tufft i botten då man har en tunn trupp och inte är många spelare tillgängliga. Hemma mot Wormo hängde man inte med utan förlorade med 1-4. Croatias giftiga anfallare fortsätter att prestera, 3-0 hemma mot Glumslöv är frukten av att man vet att i varje match blixtrar det till och man får en fin målchans av ingenting. Ekeby har det tungt nu och fjärde raka förlusten inkasserades med ett 0-5 resultat hemma mot FK Bosna, ett Bosna som verkligen imponerar ibland men de känns inte lika stabila som absolute toppen i denna serie. Bosna FF fortsätter vara obesegrade men vinstsviten sprack borta mot HAIS i en match som sägs ha varit välspelad och spännande.

Div.7

Össjö såg ut att gå emot en praktsensation efter att ha legat i fören med 2-1 i paus mot Makedoniska. Den makedonska maskinen ville dock annat och med hela tio mål i andra halvlek vända man ganska rejält på steken, 2-11. Strövelstorp överraskar och imponerar just under toppen och 5-0 borta mot Vallåkra är ett fint resultat. Stackars Hasslarp har det tungt och framförallt hemma går det i lås, 0-1 mot Hjärnarp hade nog gärna fått vara det omvända, men Hasslarp får bita i det sura och kämpa upp sig från botten.

Lämna en kommentar

Under Div.6 Skåne Nordvästra A, Div.6 Skåne Nordvästra B, Div.7 Skåne Nordvästra

Lämna en kommentar