Lunchrapport

Igår tog Viken en meriterande seger över Torekov/Båstad på Torevi. 3-1 blev slutresultatet och starkast lysande stjärnan var Henrik Danewid med sina två mål. Viken har börjat starkt och stabilt och kommer garanterat att vara ett lag för toppen när säsongen summeras.

På tal om Viken så har nu nästa omgång i DM lottats och på Vikens lott föll en riktigt höjdarmatch. Resan går ner till Trelleborg och match mot allsvenska TFF. Förmodligen inget a-lag man kommer att få möta och kanske finns en risk för en skräll? Övrigt i omgång 3 så har vi några fler nordvästskånska inslag. Ödåkra och Högaborg möts i en spännande drabbning där skrällchansen finns. ÄFF ska gå vidare mot Malmö City FC om man nu satsar ordentligt vill säga. Höganäs möter motstånd från tvåan borta mot Hässleholm men det är inte omöjligt att man kan knäcka den nöten! Ramlösa Södra beger sig ner till studentstaden för match mot Lunds SK och bör vinna mot div.4 motståndet. Påarp åker ner till Höllviken för tuff match mot ett starkt lag och uppgiften blir svår.

På damsidan är vi framme så långt som i kvartsfinal och vi har ett lokalmöte då Eskilsminne DIF möter Svalövs BK. Eskil ska nog kunna vinna denna matchen och ser man på serietillhörigheten på övriga lag som är kvar så har man en stor chans att gå hela vägen!

1 kommentar

Under Div.5 Skåne Nordvästra, DM

Ett svar till “Lunchrapport

  1. Lidas

    Vi är inne i en vecka med DM-matcher. Viken fick ge sig borta mot TFF (3-0). Högaborg slog Ödåkra borta med 1-3.
    Idag åker vi i Påarp till Höllviken Och ÄFF tar emot Malmö City.

Lämna en kommentar