Sen lördagsrapport

Första maj idag och ändå har en del matcher spelats. Fler matcher liras imorgon och där ska vi presentera några intressanta drabbningar.

Div.2
Högaborg åkte på första förlusten när Assyriska BK tog sin första tre poängare för säsongen idag. Ramlösa Södra spelar hemma mot Varberg BoIS imorgon och ska visa att man är ett topplag i år.

Div.3
Nordvästskånska lagen var spellediga första maj. Imorgon smäller det dock ordentligt. Eskilsminne mot Höganäs på julivallen är ett derby av hög nordvästskånsk nivå. Lagen är obesegrade och i bra slag, man kommer att bjuda upp till ordentlig kamp och framförallt spelarna i Höganäs vilka inte varit bortskämda med derby de senaste åren och kommer säkerligen att vara taggade till tusen. 16:00 avspark, kom och titta om du funderar på söndagsunderhållningen!

Div.4
Omgång numero fyra i fyran avslutades idag med två matcher. På Ulkavallen visade Råå att de inte ska vara några slagpåsar. 2-0 mot Borstahusen imponerar och båda målen kom i andra halvlek, viktigt för Råå! I Bårslöv tog hemmalaget sin första vinst mot Gantofta. 2-1 (1-1 i paus) tyder på en jämn matchbild och att lagen var taggade på förhand var en självklarhet.

Div.5
Två matcher spelade idag och två matcher ska spelas imorgon. Vejby tog en vinst hemma mot Kullavägen idag. Norrvallas stolthet har fått en dålig start och väntar på första vinsten. Ödåkra fortsätter att imponera och vann med 2-1 hemma mot Grevie. Vinsten säkrades efter att man låg under i paus och vände på steken i andra halvlek. Imorgon har vi ett fint derby i Landskrona, Landora-Besa är en match mellan två lag som nog kommer att vara jämna när tabllen sammanställs. Besa har börjat dåligt men borde ha chans att utöka poängskörden imorgon.

Div.6a
Munka Ljungby och Kropp är två väntade mittenlag som efter dagens match båda ligger på sex poäng. 1-0 till Munka i dagens match säkerställde att tabellen skulle se ut på detta vis. Omgången slutförs imorgon med tre matcher. Bälinge har börjat kanonbra och imorgon ska man fortsätta marschen mot Allerum. Skälderviken och Jonstorp ska mötas i en tight match imorgon. Lagen ligger kring kvalplats neråt och risken är stor att man kommer att få kriga där även i slutet. I Bjuv har vi en fin match mellan topplagen Bjuvstorp och Brunnby, lagen har börjat så bra som väntat och bör bjuda upp till en bra match. Om allt klaffar sänder vi ut en rapportör som granskar denna match!

Div.6b
I b-sexan har vi nästan full omgång imorgon. Intressantast av matcherna är Crotia-Ekeby och HAIS-FK Bosna. Två väldigt fina matcher som spelas på olympiafältet imorgon. 14 och 15 är matchstarterna och vi rekommenderar att ni tar en titt här vid soligt väder söndag eftermiddag! Denna serie innehåller mycket kvalitet och många ovissa matcher.

Div.7
Tre matcher spelades i sjuan, sjukt nog blev det tre 4-2 resultat. Vinnarna var itur och ordning; Väsby/Svedberga (mot Hyllinge), Hov (Össjö) och Björnås (Hasslarp). Serien är ung men har redan börjat utkristalisera sig i topp och bottenlag. Imorgon möts Vallåkra och Mörarp och på måndag tar Strövelstorp emot Makedoniska.

Lämna en kommentar

Under Div.3 Sydvästra Götaland, Div.4 Skåne Nordvästra, Div.5 Skåne Nordvästra, Div.6 Skåne Nordvästra A, Div.6 Skåne Nordvästra B, Div.7 Skåne Nordvästra, Skånebollen Nordväst

Lämna en kommentar